Nature is calling ...

cerf (2).png

Laat je vanaf september betoveren door een van de meest fascinerende spektakels die de natuur te bieden heeft: de burlende herten.

Elk jaar in september en oktober weerklinkt in de Ardense bossen de krachtige roep van de herten. Het is een magische tijd waarin de natuur al haar pracht en mysterie onthult en gelukkige bezoekers een unieke ervaring biedt.

Het burlen van de herten markeert het begin van de paartijd voor deze indrukwekkende dieren. De mannen proberen met hun diepe, resonerende stemmen indruk te maken op de vrouwen en rivalen af te weren.

Dit natuurlijke concert, vol kracht en passie, vindt plaats in de prachtige bossen van de Ardennen, waar de wilde schoonheid en mystieke sfeer van het onderhout bijdragen aan de grootsheid van het moment.

Verblijven met het thema "Burlende herten" in het Quartier Latin

cerf (1).png

Om optimaal te kunnen genieten van deze uitzonderlijke ervaring, stellen we speciaal georganiseerde verblijven voor in ons hotel Quartier Latin in Marche-en-Famenne. 

Deze verblijven van één nacht bieden je de mogelijkheid om te luisteren naar het burlen van het hert, begeleid door ervaren gidsen die hun passie en kennis van de lokale fauna met je zullen delen.

Er zijn drie data in september voor deze unieke verblijven: 18-19 september 2024, 19-20 september 2024 en 26-27 september 2024. Elk verblijf is inclusief : 

  • Een overnachting in een van de 4-sterrenkamers in ons hotel, in een warme en comfortabele omgeving.
  • Een 3-gangendiner, met drankjes inbegrepen van aperitief tot koffie
  • Een presentatie over het leven van het hert door een natuurgids en een avonduitstap in het bos om te luisteren naar het burlen van het hert, begeleid door een natuurgids.
  • Vervoer per pendelbus naar het grote bos van Saint-Hubert, bij het CRIE du Fourneau Saint-Michel. Hier zullen de activiteiten voor het burlen van het hert plaatsvinden. 
  • Een lekker ontbijtbuffet om te volgende dag goed te beginnen.

Ga met ons mee ...

... voor een totale onderdompeling in de natuur en ontdek het burlen van de herten in de meest authentieke omstandigheden. Kom dit onvergetelijke avontuur met ons delen en beleef het ritme van het Ardense bos.

Voor meer informatie en om uw verblijf te reserveren, kunt u contact met ons opnemen via onderstaande knop of per e-mail: contact@quartier-latin.be. Omdat de plaatsen beperkt zijn, raden we je aan nu te reserveren om je deelname aan dit unieke evenement te garanderen.

Meer informatie over die verblijven

Contacteer ons